“Sayangi mak dan isteri kita” – Doktor Ini Jelaskan 4 Jenis Koyakan Pada Far@j Semasa Bersalin, Ada 4 Tahap Semuanya..

Bagi seseorang bergelar ibu, bukan mudah untuk mereka melalui dugaan semasa hamil dan melahirkan bayi. Sebab tulah kalau anak-anak berbuat jahat pada ibunya, korang akan dianggap anak yang derhaka. Mak korang bersambung nyawa tau nak lahirkan korang ke dunia ni.

Nak tahu apa yang memer1tkan semasa seorang ibu melahirkan seorang anak? Dr Izzat di Twitter telah menjelaskan 4 jenis k0yakan yang berlaku pada faraj wanita ketika seorang bayi dilahirkan. Urgh serius admin seriau melihatnya! 

“Nah doktor, amek mesin jahit ni, tolong jahit bini saya elok-elok ye!” 

“Nah doktor, amek mesin jahit ni, tolong jahit bini saya elok-elok ye!” pic.twitter.com/nMEfK4KGyZ

— Dr. Izzat (@muhammadeizat) February 11, 2019

Sumber: Twitter

“Nak ‘repair’ koyakkan tahap 3 dan 4 biasanya buat di dewan bedah. Bius separuh badan diberikan” 

Sumber: Twitter

“Nak jahit koyakan tahap 1 dan 2 pun, misi bagi jugak bius, tapi bius ni namanya bius setempat” 

Sumber: Twitter

“Lelaki tengok pun seriau, macam mane lak perempuan hadap benda ni”

Posting ni ternyata mendapat perhatian netizen tak kira lelaki mahu pun perempuan yang berasa ngeri dan pada masa yang sama sangat mengagumi golongan ibu.

Sumber: Twitter

Hargailah ibu dan isteri anda. Mereka golongan hebat! 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! RM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @RojakMedia

Sumber: GJ

Apa kata anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*