Atikah Suhaimi katakan Sesuatu Yang Penting Buat Semua, Namun Slang Bahasa Inggeris nya Buat Ramai Terkejvt

Terbaru menerusi halaman instagram atikah suhaimi iaitu therealatikahsuhaime, Atikah memuat naik beberapa video durasi pendek dengan kapsyen yang ringkas dalam bahasa inggeris :

Hear me say . Spread love and good music

Perkongsian yang lepas Atikah berkata, dia dan Awi bekerja keras bagi merealisasikan impian bagi bergelar suami isteri, tetapi mungkin ianya tidak cukup kuat berjuang untuk terus langsungkan cinta mereka. Semua nya ketentuan ilahi, kita hanya lah insan biasa.

“Saya berharap hubungan baik antara kami dapat dikekalkan. Terima kasih kepada Awi yang sering menjaga dan mengambil berat diri saya selama ini.

“Hati siapa yang tidak sedih apabila sedang menghitung hari untuk menempuh hari bersejarah tetapi ditimpa dengan berita yang sungguh menyedihkan dan terpaksa membatalkan impian untuk berkahwin.

“Terima kasih juga kepada semua yang bekerja keras untuk memastikan perkahwinan saya berjalan lancar. Mungkin Allah sudah ada perancangan lain untuk kami berdua. Memang sukar untuk saya menerima apa yang berlaku sekarang ini,” tulisnya.

Jom Lihat Video Dibawah  :

Part 1 

Part 2 :

Part 3 :

Jom Lihat juga apa kata peminat peminat nya dalam ruangan komen :

Orang yang kecam tu baik sangat ke, rasa tak ada dosa langsung dengan Tuhan?? Baguslah boleh apply jadi malaikat yang maksum. Inilah mulut orang Melayu kita ni memang jahat. Islam tapi pada nama je

Cantik mcm fazura! Dont worry ramai lagi mcm fattah hensem2 n beriman n gentleman kt luar sana. 

Jodoh ditangan Allah…

Real men will love you, will protect you, will guide you to Allah paths. Real men doesn’t leave real woman like you, such as truly amazing, positive, and bright person in yourself. Stay strong @therealatikahsuhaime , may Allah ease everything for you.

Benda yg lpas x perlu diungkit…..move on with your life semua buat silap x semua kat dunia sempurna……

Seorang wanita yang kuat. Moga Allah sentiasa lindungi & berkati hidupmu @therealatikahsuhaime

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I have lost the music of my life. With a very heavy heart, I regret to inform you that our wedding this Sunday is cancelled. Awi and I have worked very hard, or perhaps I didn’t fight enough for our love. I thank Awi for taking care of me when I was his fiancé. I hope we will remain as close confidants like how we used to all these years. I thank his family for always being there for me. And also my family for being the greatest support. To those who have worked very hard to make our wedding a good one, I can’t thank you enough. Tapi tak ada rezeki. Perhaps God has different plans for us. I just can’t accept this. But this is how it is. 😔

A post shared by Atikah Suhaime 🇲🇨🇸🇬🇲🇾 (@therealatikahsuhaime) on

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! RM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @RojakMedia

 

Sumber  : Rimbabara

 

Apa kata anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*