“Bertahun-Tahun Aku Hidup Masak Air Dari Air Paip” – Azhan Rani Luah Perasaan

Pelakon Azhan Rani meluahkan rasa geram apabila wajahnya telah disalahgunakan untuk penjualan penapis air.

Menurut Azhan sudah bertahun dia hanya memasak air menggunakan air paip.

“Boring lagi kes macam ni..Cuma aku nak share juga peel penjual Co*** ni.

“Tolong siapa-siapa yang rasa co*** tu company dia jaga la adab anak-anak buah korang yang nak berniaga ini.

“Jual ajelah mesin korang tu tapi jangan kaitkan dengan aku yang takde kena mengena ini.

“Bertahun-tahun aku hidup masak air dari air paip..Mesin korang pun tak jamin pun hidup aku boleh tambah lagi 50 tahun.

“Ye aku geram. Setiap hari aku dapat posting macam ni majoriti agent co***..

“Tolong mana satu boss korang pergi nasihatkan cara baik anak-anak buah korang ni..

“Bukan aje gambar aku tapi siapa-siapa yang tak berkenaan jangan korang kaitkan..Bukan aku tatau,” tulisnya.

Tambah pelakon drama Nur 2 ini menegaskan dia bukan seorang yang suka mengambil tindakan mahk4mah untuk menyelesaikan isu tersebut.

“Aku bukan jenis suka turun naik mahk4mah pun buat kerja-kerja s4man menyaman ni.

“Tapi jangan paksa aku jadi macam tu..Bertahun-tahun korang berniaga selama ni pun tak letak gambar aku pun rasanya takkan lingkup pun business korang tanpa muka buruk aku tu.

“Tolonglah kita sama-sama lah cari rezeki halal dan berkat,” tulisnya lagi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

boring lagi kes macam ni.. cuma aku nak share juga peel penjual2 coway ni.. tolong siapa2 yang rasa coway tu company dia jaga la adab anak2 buah korang yang nak berniaga ni.. jual ajelah mesin korang tu.. tapi jangan kaitkan dengan aku yang takde kena mengena ni.. bertahun2 aku hidup masak air dari air paip.. mesin korang pun tak jamin pun hidup aku boleh tambah lagi 50 tahun.. ye aku geram.. setiap hari aku dapat posting macam ni.. majoriti agent coway.. tolong mana satu boss korang pergi nasihatkan cara baik anak2 buah korang ni.. bukan aje gambar aku tapi siapa2 yang tak berkenaan jangan korang kaitkan.. bukan aku tak tau .. aku bukan jenis suka turun naik mahkamah pun buat kerja2 saman menyaman ni.. tapi jangan paksa aku jadi macam tu.. bertahun2 korang berniaga selama ni pun tak letak gambar aku pun.. rasanya takkan lingkup pun business korang tanpa muka buruk aku tu.. tolonglah.. kita sama2 lah cari rezeki halal dan berkat🙏

A post shared by Azhan Rani (@azhan_rani) on

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Instagram Azhan Rani via Gempak

 

 

Apa kata anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*