[VIDEO] “Leftenan Zana Sebuah Cerita Yang Sangat Su sah..”- Janna Pernah Minta Maaf ‘Secara Peribadi’

Isu membabitkan selebriti Janna Nick bersama pengarah dan pelakon terkenal iaitu Sheila Rusly semakin hangat diperkatakan malah ramai yang mula meminta agar mereka berbaik semula.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

let them black stay black… my black panther.. #vivomalaysia #vivoXJannaNick

A post shared by Janna Nick (@jannanick) on

Menurut sumber, Janna telah pun meminta maaf secara peribadi dengan pihak tersebut namun seandainya tidak mencukupi, dia kini memohon maaf secara terbuka pula. Bagaimanapun, jika masih tidak mencukupi, baginya jalan terakhir hanyalah dengan memohon keampunan daripada Allah SWT.

Ingin hubungan kembali jernih

“Saya cuma inginkan hubungan yang ke ruh ini kembali jernih semula. Kalau tidak boleh rapat seperti dulu, asalkan tidak ada den dam,” ujarnya.

Bagaimanapun, Janna akui sedih apabila isu ini terjadi malah dia merasa tidak sesuai untuk dikongsi kepada orang ramai kerana mereka terlalu rapat.

Pelakon terkenal ini apabila mengulas lebih lanjut berkata perma salahan tersebut mula saat melakukan penggambaran drama yang kini trending, Leftenan Zana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tolong bagitau Raz tu..Jangan lebih lebih… #LEFTENANZANA 9malam ni @tv3malaysia #sayangketatsendatpadat (kalau taknak kulit terbakaq macam ni..please pakai @whitefluffy.my )

A post shared by Janna Nick (@jannanick) on

“Leftenan Zana sebuah cerita yang sangat su sah. Cerita yang sangat pe rit dan masing-masing ada teka nan. Malah selepas berlakon, hati saya pun jadi ke ring macam askar sebenar.

“Sampaikan bila saya masuk set drama baru, susah untuk saya jayakan babak mena ngis hingga terpaksa menggunakan pelbagai teknik. Itulah pertama kali dalam karier saya.”

Katanya, selesai penggambaran, apa saja dug aan dia boleh menerima malah apabila Leftenan Zana ditayangkan, Janna turut se bak dan hingga kini masih terus mempromosikan drama tersebut.

Janna juga berharap agar Sheila terbuka hati memaafkannya malah hubungan mereka juga dapat kembali pulih.

“Wah Sis Walau Dib*nci..”- Janna Nick ‘Post’ Drama Leftenan Zana, Netizen Kr1tik Sikap Pengarah?

Sejak kebelakangan ini, ada netizen mula kurang senang dengan sikap pengarah terkenal dikenali sebagai Jinggo dan Sheila Rusly apabila dikatakan meme rli Janna Nick di laman Instagram.

Bagaimanapun, isu tersebut makin membuatkan netizen mula membuat pelbagai speku lasi bu ruk malah mengkri tik sikap pengarah tersebut apatah lagi Janna pernah mempunyai hubungan yang baik bersama Sheila dan suaminya.

Terbaru menerusi Instagram milik Janna, dia tidak melepaskan peluang untuk promosikan drama bertajuk Leftenan Zana yang merupakan kerjasamanya bersama JS Pictures.

Namun, lain pula jadinya apabila Janna dipuji namun pihak Sheila pula dikri tik ramai apabila Janna dikatakan masih bersikap profesional.

Janna cool jer..

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! RM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @RojakMedia

 

Sumber : HCL

 

Apa kata anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*