[VIDEO] “Untunglah..”- Makeup & Berbaju Kurung Ungu, Fatin Afeefa Dipuji Macam Doll

Fatin Afeefa diantara selebriti wanita yang sentiasa menjadi tumpuan ramai di laman Instagram. Malah, dia juga seorang yang mesra dengan peminat apabila kadang kala berbalas komen dengan mereka sehingga sikapnya disukai ramai.

Menerusi pengkongsian terbarunya, dia sekali lagi menerima pujian ramai apabila mengenakan makeup yang menyerlahkan lagi kecantikkannya.

Sangat cantik!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good night. Jumpa lagi 2 hari. Ok bye 🤭 Makeup, as always, by my sayang @makeupbynadianordin 😘

A post shared by 𝓚𝓱𝓪𝓵𝓮𝓮𝓼𝓲 (@fatinafeefa) on

Berbaju kurung ungu

Selain foto, video yang dimuat naik oleh Fatin juga mendapat perhatian pengikutnya apabila mereka memuji wajah cantik Fatin yang tampil berbeza apatah lagi mengenakan baju kurung.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bila semua sudah. Sayang pun sudah, gaduh pun sudah 😕

A post shared by 𝓚𝓱𝓪𝓵𝓮𝓮𝓼𝓲 (@fatinafeefa) on

Untung lah tak pakai makeup ke pakai ke still cantik..

Meraih beribu likes, di ruangan komen pula masih sempat peminat berseloroh dengan pelakon ini.

Jangan tengok lama segan ni

Haihh cantik sangat macam doll

Sumber : HCL

“Berisi Pun Cantik”- Berbaju Kurung Pergi Bazaar, Fatin Afeefa Dipuji Tetap Cantik!

Fatin Afeefa menerusi Instagram berkongsi sekeping foto sempena bulan Ramadhan yang mana dia turut ke Bazaar untuk membeli juadah berbuka puasa.

Namun siapa sangka, foto dia sekadar mengenakan baju kurung mendapat perhatian peminatnya. Malah foto tersebut sudah meraih lebih 100 ribu likes.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Air jagung RM5

A post shared by 𝓚𝓱𝓪𝓵𝓮𝓮𝓼𝓲 (@fatinafeefa) on

Gara-gara foto ini, Fatin juga menerima pelbagai respon daripada netizen yang mula perasan mengenai berat badannya yang dikatakan sudah kelihatan berisi.

Dia letak kasih sayang..

Bagaimanapun, pelakon Tentang Bulan ini juga dikatakan sangat kelihatan cantik meskipun tampil simple sahaja ke Bazaar.

Dah berisi but still gojes..

Manisnya pakai baju kurung…

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!   

 Sumber  : Instagram Fatin Afeefa via HCL

 

 

Apa kata anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*