[VIDEO]”Kononya Nak Record Moment2 Time Bersalin” Mawar Rasyid Rindu Masa Pregnant Pulak!

Pelakon Mawar Rasyid yang kini masih lagi dalam tempoh berpantang,semalam beliau ada berkongsi satu fotonya bersama suami Raz 

Tadi Mawar kata “dah lama tak selfie dengan Abang” Pastu Raf jawab “Alaa, shian dia. Bukan nye selfie je, dah lama kita tak buat banyak benda berdua, macam dinner sama2, movie sama2. Tapi kalau kita keluar dinner berdua mesti kita rasa macam first time dinner sekali kan? Like our first date hehe. Sabar sikit je kay, Anje dah nak abis pantang da” 😳 Love you Husband, you’re my number one @rafyaakob

Dan yang terbaru pula,Mawar berkongsi video kononya beliau mahu berkongsi moment-moment beliau semasa pregnant.

Konon nya nak record moment2 time bersalin 😆 hehe. Tetiba rasa macam rindu nak pregnant pulak. Eh? 🤪 @rafyaakob

VIDEO:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Konon nya nak record moment2 time bersalin 😆 hehe. Tetiba rasa macam rindu nak pregnant pulak. Eh? 🤪 @rafyaakob

A post shared by MAWAR RASHID (@mawarashid) on

Kini Mawar sudah hampir habiskan masa berpantangnya,anaknya Raden juga sudah hampir satu bulan.Pejam celik pejam celik Raden sudah besar kan,sungguh comel Raden

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Harini @radenrafaelraf dah masuk satu bulan❤️ Mommy is soooo emotional 😭 Cepat betul masa berlalu..

A post shared by MAWAR RASHID (@mawarashid) on

KOMEN NETIZEN:

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber:Instagram Mawar Rasyid via note untuk awak

 

 

Apa kata anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*