Isteri Terharu Terima Hadiah Sebuah Kereta Daripada Suami Sempena Lahirkan Cahaya Mata Ke-4, Reaksi Isteri Buat Netizen Gembira

Kuantan – Seorang Isteri yang difahamkan nama Nik Noor Azila Binti Hamzah yang baru sahaja melahirkan cahaya mata ke-4 kelmarin.

Netizen terharu dan sebak apabila melihat suami nya menghadiahkan sebuah kereta pada nya.  Tak dapat dibayangkan saat isteri baru bersalin, penat lesu letih… Tiba2 dikejutkan dengan hadiah yang berharga!

Wanitaaaa. Walaupun penat, walaupun sakit, tetap tak serik… Inilah pengorrbanan seorang wanita. Tak semuanya indah dan tak semuanya gundahh.

Sebab tu Allah bagi ganjaran pahala yang besar dekat kita. Allah bagi peluang dekat kita dapat mengandung, dapat zuriat. Kebahagiaan. Ini rezeki bahagian kita. Ramai lagi orang lain yang tak dapat peluang macam ni.

Bila penat, bila saakit, bila strress… Fikir sejenak, untungnya kita… Orang lain belum tentu lagi.

Untuk para suami, hargailah isteri. Kadang-kadang kita saakit, kita penat, kita tak bagitau. Kita diam.

Kalau ada yang tak dapat nak luangkan masa untuk layan, belai, picit kaki isteri, cukuplah dengan JAGA HATI isteri.

Dan si isteri pulak janganlah sampai terlebih mengambil kesempatan di atas kebaikan suami

Tak rugi pun jika suami memberi penghargaan pada isteri. Percayalah.. 1 yang suami beri, 10 kali ganda isteri sanggup kkorbankan!

Isteri yang baru penat melahirkan zuriat memang wajar diberi penghargaan sebagai tanda terima kasih sari suami. 9 bulan 10 hari mengendong zuriatnya dalam perut. Ke sana ke mari.

Heartburn. Saakit pinggang. Kaki cramp. Emosi tak kena tempat, menanngis marah tak tentu pasal. Pakai panties pun rasa senak. Nak toogel je kalau boleh. Penat yang amat especially during 1st and 3rd trimester. Rasa nak tidooo je, tapi bila penat dah rasa nak tido, tak boleh tido pulak.

Macam-macam jenis bantal ada kat katil. Pusing sana pusing sini, last-last tak cukup tido. Tak ada mood langsung nak bersiap ke, nak make up ke, nak jumpa orang lagi la malas! Hidong kembang macam kuih bahulu. Kaki tangan kembang semangkuk, peha melebar. Leher hitam berdaki.

Kulit perut dan peha gaatal sangat macam berapi. Serba salah nak garu ke tak sebab takut keluar stretch marks. Garu pakai sikat la, garu beralas kain. Sapu bio oil la, cream shea butter la, tetap stretch marks keluar jugak macam kulit buah tembikai! Tetek sakit dan bengkak. Kepuutihan keluar dengan banyak dan ada yang badan berbau, mulut berbau!

Kalau bersalin normal ada yang bahagian bawah tu koyak teruk, yang czer pulak ada sampai bernaanah luuka jahitan.

Nah, ini sudah cukup menggambarkan pengorbaanan besar seorang isteri. Tak kisah lah hadiah apa sekali pun.. Asalkan cukup membuatkan isteri gembira!

Jom Lihat Video Dibawah :

Walau apa pun, min ucapkan Tahniah pada Nik Noor Azila sekeluarga dan berharap hubungan ini kekal sehingga akhir hayat. 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! RM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @RojakMedia

 

Sumber : Elle Kereta Recond Kuantan via CS

 

Apa kata anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*