“Sweet Ngat Aihh, Cepat La Kahwin..” – Gambar Mesra Aiman Dan Zahirah, Peminat Suruh Cepat Halalkan Hubungan

Kisah hubungan cinta mereka dikatakan bermula sekitar December lalu apabila heboh diperkatakan tentang pasangan merpati dua sejoli ini. Malah Aiman sendiri mengakui hubungan cinta dengan Zahirah bukan gimik.

Dan sejak itu, Aiman Hakim Ridza tidak lagi menyembunyikan kisah cintanya dengan pelakon Zahirah MacWilson.

Secara terbuka di laman Instagram peribadinya, Aiman berkongsi fasa-fasa manis yang sedang dilaluinya dengan pelakon itu.

Bahkan, pelakon tampan itu juga mengakui, hubungannya dengan Zahirah berlandaskan kejujuran.

“ Setiap apa yang kita lakukan perlu jujur dan saya ikhlas dengan apa yang saya buat. Jika ditanya mengapa saya memuat naik gambar kami berdua di Instagram sebelum ini, ia kerana hubungan saya dan Zahirah (MacWilson) jujur,” kata Aiman

Keterujaan peminat Aiman dan Zahirah dapat dilihat menerusi komen di laman sosial setiap kali gambar pasangan ini dimuat naik. Sampai ada yang meminta pasangan ini cepat-cepat naik pelamin!

Tidak dinafikan Aiman dan Zahirah pasangan yang secocok, sama cantik sama padan. Berikut antara komen peminat;

” Zahirah dah tinggi pakai lagi kasut tinggi tapi still simpan lagi tinggi dari zahirah kan luv This couple sama cantik sama padan mesti anak2 dorang nanti comey2 good sangat korang berdua ada jodoh amin..”

” SweetNye couple ni…berape byk gula buh ni boleh kencing Manis Mcm ni..”

” Hero yg sesuai aiman good looking fluent speaking English and yg penting taller than you hooe chemistry pun ummph mcm dgn capik..”

” King Aiman & Queen Zahirah. Just like a couple from Royal family. Please get married. U guys gonna have beautiful kids..”

Dalam pada itu Aiman bagaimanapun, enggan mengulas lanjut ketika ditanya bilakah hubungan cinta dengan Zahirah mula berputik.

Zahiran turut sependapat dengan Aiman bahawa dia juga sangat jujur dalam hubungan itu selain berpendapat kekasihnya itu merupakan jejaka terbaik yang ditemuinya.

“ Kami masing-masing menemui yang terbaik. Seperti Aiman, saya juga jujur dalam hubungan ini,” kata Zahirah lagi.

Pasangan Aiman dan Zahirah mula menjadi perhatian apabila masing-masing secara terbuka berkongsi gambar berdua di laman sosial.

Kedua-duanya memberi bayangan sedang menjalin hubungan mesra. Aiman dan Zahirah juga tidak lagi menyembunyikan kemesraan mereka apabila mula tampil berdua di khalayak.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! RM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @RojakMedia

 

Sumber : IG @aimanhakimredza via @newscoviral

Apa kata anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*