[VIDEO] ”Hari Tu Dia Kena Kan Kita Boleh,Ni Kita Kena Kan Dia Tahu Pun M4rahh…” – Shakila Bagi Hadiah Sempena Birthday Suami

Penyampai radio Fizi Ali suami dan Shakilla Khoriri sering mendapat perhatian kerana memuatnaik video dan gambar yang mencuit hati. Beliau juga seorang yang suka mengusik isteri tidak kira waktu.

Terbaru,Shakila pula memuat naik video beliau yang telah menyakat suami beliau yang sedang tidur.Video yang berudasi beberapa minit tersebut telah mendapat perhatian netizen.Pelbagai komen yang telah netizen tinggalkan,ada juga sesetengah mengatakan Shakila seperti kurang biad4p kerana gurauan beliau itu.

Haishh hari tu dia kena kan kita boleh ni kita kena kan dia tahu pun marahh, bagi taik meena sikit je pun. Masa untuk bls dendam @fiziali_hahaha, kita pun nak buat lah suprise kat dia,tapi kita buat kt dia lagi kejam lahh dari dia buat kt kita hari tu 🤣🤣

sbb birthday hari tu tak sempat nak beli apa2 ni kita bagi dia iphone dari gadgetmen ingatkan dapat satu je sekali beli dapat dua bijik, tu pun dok tanya2 lagi 😒

VIDEO:

KOMEN NETIZEN:

Haha sapa percaya tu taik dia pembaris…

tahi baby dlm pampers buka macam tu rupanya…

Alaa dia bergurau jela….

Baru nak ambil sijil nikah ke?: Shakilla Khoriri

PELAKON, Shakilla Khoriri berkongsi dia berdepan dengan pelbagai dugaan sepanjang tempoh kehamilannya.

Kata pelakon Air Mata Di Bumi Matador itu, meskipun pada anggapan masyarakat dugaan yang dilalui Shakilla sekarang kecil, namun tidak pada pasangan suami isteri ini.

“Tapi orang mesti ketawakan aku sebab rasa dugaannya macam sebesar zarah. Ya Betul. Tapi BESAR buat aku dengan Fizi yang kecil dekat mata Dia.

“Macam-macam yang datang sepanjang aku pregnant ni. Dalam boleh tak boleh aku, dalam sedih tak sedih aku, dah dekat 8 bulan aku tempuh.

“Aku kuat sebab Fizi, baby and of course family aku. Syukur aku dengan Fizi bukan jenis yang selesaikan masalah dalam keadaan stress,” tulis Shalilla di IG.

sijil2

 

sijil2

 

Shakilla, turut memberitahu, kepada suami isteri di luar sana selesaikanlah masalah rumah tangga sebaik-baiknya.

“Satu, satu ALLAH permudahkan urusan kita orang sampailah proses nak ambil sijil nikah tadi.

“Nak meletup baru ambil ke? Mesti sibuk honeymoon kata pegawai tu. Aku gelak dan dalam hati bestnya kalau aku honeymoon main salji.

“Tapi untuk pasangan yang baru atau lama berkawin tu TABAH dan mesti KUAT dalam masalah yang datang. Jangan sebab dugaan kita bergaduh bermasam muka dengan pasangan.

“Insya-ALLAH aturan ALLAH yang baik-baik untuk kita semua. Syukur kerana ALLAH uji kita dengan seberat mana pun dugaan sebab itu tanda Dia tak lupa kita. Ada ganjaran yang hebat. INGAT!,” coretnya lagi.

VIDEO :

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!  

Sumber:Instagram Shakila Khoriri via Viral Kami 

 

 

Apa kata anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*