Iktibar Daripada Kes Nurin; Mak dan Ayah Elak Post 5 Perkara Ini Di Media Sosial, Mampu Cetus Nafsu Si Pedofilia!

Masih segar diingatan kes Nurin Jazlin, kanak-kanak berusia 8 tahun yang menjadi mangsa nafsu serakah golongan Pedofilia. Pedofilia merupakan keinginan seseorang untuk memenuhi nafsu seksual dengan melibatkan kanak-kanak. Sering kali pedofilia datang daripada golongan lelaki dewasa yang tertarik dengan kanak-kanak lelaki mahupun perempuan secara seksual. Sehingga kini, penjenayah kejam ini masih bebas disekeliling kita tanpa dapat dikesan.

Mungkin ada diantara mak ayah ramai yang terlepas pandang dengan apa yang dipost mahupun dikongsikan di laman media sosial. Tanpa sedar, gambar anak-anak kita yang dilihat ‘comel’, namun sebenarnya mampu mengundang nafsu berahi si golongan Pedofilia ini!

Semoga perkongsian oleh Auni Ameera yang juga merupakan pelajar Sarjana dalam bidang Psikologi Klinikal dari University of Queensland, mampu membuka mata mak ayah terhadap perkara ini.

Berumur 8 tahun pada 2007.
Dia jadi mangsa Psychopath Pedophile yang sekarang masih bebas lagi dalam Malaysia. Kes ni berlaku pada tahun 2007, Nurin dilaporkan hilang waktu keluar pergi kedai dan dijumpai 27 hari kemudian di dalam beg sukan sebagai mayat. Dalam kemaluan nurin telah disumbat Terung dan Timun (bukan terung atau timun, tapi terung DAN timun).

Masa pengecaman, Parent nurin tak mengaku yang mayat tu adalah anak mereka, Ini mungkin disebabkan mereka dalam denial (in shock), tak dapat terima hakikat atau kalau kita ikut cerita asal, parent nurin tak boleh cam anak mereka pada masa tu sebab mayat kanak-kanak umur 8 tahun tu dah berubah rupa, ada banyak lebam dan luka kat muka. Parent Nurin cuma redha bila DNA test membuktikan yang mayat tu adalah anak perempuan dia orang.

Now imagine,Benda ni jadi pada anak kita sendiri, esok hilang and 27 hari kemudian jumpa mayat anak dengan terung DAN timun disumbat dalam kemaluan dengan badan yang banyak kesan penderaan… How would you feel? (I bet you cant even imagine). Parents nurin terpaksa hidup dalam trauma seumur hidup dan tak ada ubat untuk itu and so this is where we should take part, Making our society better and safer for our children.

Apa yang jadi pada Nurin?

1. Kena culik waktu pergi kedai
2. Hilang 27 hari
3. Kena cabul, didera secara sexual .
4. Kemaluan disumbat terung dan timun
5. Brutally tortured, Banyak kesan lebam dan luka dibadan
6. Cuma tuhan saja tahu yang jadi setiap hari sepanjang 27 hari Nurin hilang n apa jenis azab dia dapat waktu bersama dengan pembunuh.
7. Selepas mangsa meninggal, Psychopath tu sumbat mayat Nurin dalam bag buang (atau suruh orang lain buang) dekat kedai shop lot Petaling Jaya.

Sebelum kes nurin, Psychopath Pedo ni dipercayai dah pun culik dan cabul 1 (atau 2) orang lagi kanak-kanak area kampung baru dan nurin antara mangsa yang paling tragis, Psychopath ni masih bebas dan berkemungkinan masih ada dalam Malaysia.

Dalam kes Nurin, FBI pun ‘turun padang’ lepas polis minta bantuan FBI, Even dengan pertolongan FBI, Penjenayah masih gagal dikesan sebab polis kekurangan petunjuk. Antara lead paling penting ialah CCTV footage dengan quality video yang sangat Teruk, Video kemudian dihantar kepada FBI untuk tingkatkan kualiti video. Beberapa orang ditahan dan disoal siasat kemudian dilepaskan sebab polis kekurangan bukti.. Dan penjenayah masih bebas.

Antara benda yang menaikkan nafsu berahi golongan Pedophile, benda yang selalu kita buat dan terlepas pandang di Media Sosial:

1. Cerita Lucah yang mengambarkan Kanak-kanak:

Characterize kanak-kanak buat hubungan sexual, fantasi, mengambarkan, kasi gambaran dan apa sahaja perbuatan kanak-kanak yang menjurus atau ada elemen sexual mampu triggers golongan pedophile.

2. Bahan Lucah:

Yang boleh menaikan nafsu mereka seperti cerita-cerita lucah, kebanyakan cerita ni memberi ‘motivasi’ kepada Pedo untuk buat sex grooming terhadap mangsa .

3. Gambar ‘candid dan sexy’ anak :

Contohnya seperti gambar anak tengah mandi kat public swimming pool, tempat rekreasi, dalam bilik air n etc.. Ada antara pedophile yang cari gambar anak-anak kita, Beronani dengan gambar-gambar tersebut sambil berimaginasi .

4. Make up atau Dress up:

Kanak-kanak kecil yang anda make up dan dress up macam orang dewasa, Pakaikan celak, lipstick, eye shadow n etc juga selalunya membuatkan Pedo bernafsu terhadap anak-anak.

5. Gambar Budak Tengah Tidur:

Especially budak kecik tidur dalam keadaan yang ‘dianggap berani’ oleh golongan Pedo seperti tidur terkangkang, keadaan kain, baju, seluar terselak n etc .

Oleh itu sebagai mak ayah perlu mempunyai sikap lebih berhati-hati dan mempunyai kesedaran terhadap perkara ini. Elakkan berkongsi gambar anak-anak dalam keadaan tersebut bagi mengelakkan perkara buruk terjadi.

Semoga perkongsian ini bermanfaat & kongsikan juga kepada mak ayah yang lain.

Sumber: Ais Limau

Apa kata anda?